Seefeld

Távolság Budapesttől: 753 km
Magasság: 960 - 2100 m
Szintkülönbség: 1140 m

Sípályák hossza: 49 km
2.5
13.5
33
Liftek száma: 31
 • 1
  db
 • 2
  db
 • 6
  db
 • 22
  db

Seefeld egyike azon alpesi régióknak, amely rendkívül színes és változatos kínálati palettával várja a téli üdülővendégeket. Az üdülőrégió Tirol tartományi fővárosától 20 kilométernyi távolságra található. Seefeld tagja a legpatinásabb alpesi...

Seefeld egyike azon alpesi régióknak, amely rendkívül színes és változatos kínálati palettával várja a téli üdülővendégeket. Az üdülőrégió Tirol tartományi fővárosától 20 kilométernyi távolságra található. Seefeld tagja a legpatinásabb alpesi üdülőhelyeket képviselő Best Of The Alps szövetségnek. Érkeznek ide vendégek a világ minden részéről, valamint az európai síelők körében is nagyon kedvelt régió, ezt részben kedvező földrajzi fekvésének is köszönheti. Számtalan sportos és kulturális programmal szórakoztatják az idelátogatókat télen és nyáron egyaránt. Szállások tekintetében is rendkívül széles a paletta, az ötcsillagos luxus szállodáktól az otthonos kis parasztházakig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Seefeld nemcsak hamisítatlan vendégszeretetéről, hanem nagyszerű ünnepeiről és romantikus rendezvényeiről is híres.
A 150 kilométeres sífutópálya hálózat önmagáért beszél, de az alpesi sízők is jól szórakozhatnak Seefeld környékén. Két nagyobb és több kisebb síterep tartozik az Olimpia Régióhoz. A két nagyobb, a Rosshütte és a Geschwandtkopflifte, közvetlenül a város mellett van.
A Geschwandtkopfon van egy állandó versenypálya, ahol időnként a világ legjobbjai edzenek. A vendégek láthatták már itt Lindsey Vonnt, Eric Guayt és Maria Riescht is. Ezen a területen főleg húzós liftek működnek, kevesebb az ülős.
A Rosshütte komolyabb síterep, a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik. Több kabinos és hatüléses lift is működik, melyek közül kettőnek fűthető az ülése.
Többfajta nehézségű lejtőn lehet síelni, érdekes a pályarendszer, két 2000 méter feletti csúcsra is feljuthatunk a liftekkel.
Este több sípályát kivilágítanak, sőt villanyfényes sífutópályán is sportolhatunk.
Az olimpiai régió öt települése Leutasch, Mösern, Reith, Scharnitz és Seefeld egy 1200 méter magasan található fennsíkon kínál az üdülővendégeknek számtalan szórakozási lehetőséget. Rengeteg téli-nyári túraútvonal, elegáns boltok, üzletek a szépen kivilágított belvárosban, bárok, borospincék, sörözők és éjszakai mulatók várják az idelátogató vendégeket. Seefeldben egy uszoda és wellness centrum is található, valamint korcsolyázhatunk is. A kínálatot a seefeldi sétálóutcában található kaszinó teszi teljessé.

Après ski

Uszoda és wellness centrum, üzletek, borospincék, sörözők, éjszakai mulatók, éttermek.

Találatok rendezése

4*-os hotelek

már 98 € -tól
Fő/éj félpanzió
Falkensteiner Hotel and Spa...

Pályától való távolság: pályaszállás 150 m

A Hotel & Spa Royal Seefeld ideális hely az...


Szólj hozzá, értékeld!