Saalbach-Hinterglemm

Távolság Budapesttől: 634 km
Magasság: 1003 - 2096 m
Szintkülönbség: 1093 m

Sípályák hossza: 200 km
15
km
95
km
90
km
Liftek száma: 55
  • 16
    db
  • 17
    db
  • 22
    db

A Saalbach-Hinterglemm síterep nem csak a tartomány, hanem Ausztria egyik legnagyobb síterepe is: 200 km pályával rendelkezik, minden fokozatban, és nem csak a síelőknek, hanem a snowboardosoknak és a sífutóknak is kedvez. Ezen kívül szeretettel várja a kisgyermekes családokat is! 200 km kiváló sípálya, 55 modern...

A Saalbach-Hinterglemm síterep nem csak a tartomány, hanem Ausztria egyik legnagyobb síterepe is: 200 km pályával rendelkezik, minden fokozatban, és nem csak a síelőknek, hanem a snowboardosoknak és a sífutóknak is kedvez. Ezen kívül szeretettel várja a kisgyermekes családokat is! 200 km kiváló sípálya, 55 modern libegő és lift, 10 km sávos sípálya, fun-parkok, halfpipe-ok, versenypályák, carving pályák, ugrató és kivilágított pályák - ezt kínálja Saalbach!

A síterep sípályáit kiválóan karban tartják, és az ezredforduló óta a liftek és felvonók is folyamatos felújításon mennek keresztül. A síelők rendelkezésére áll a sípályák mellett több funpark freestyle és freeride lehetőséggel, gyorspálya, buckapálya. 450 hóágyú gondoskodik arról, hogy a téli sport szerelmesei a pályákat akkor is tudják használni, ha éppen nem esik a hó. Éjszakai pályával is rendelkezik a síterep. Sífutók számára a 80 km hosszú Leogang-Saaslfelden sífutó-pályarendszert alakították ki.

Mialatt a szülők a sípályákon élvezik a síelés vagy snowboardozás örömeit, a csemetéiket is biztonságban tudhatják, ugyanis a gyermekek a számukra kialakított ovikban a pályák mellett megtanulhatják a síelés és snowboardozás csínját-bínját.

Après ski

Éttermek, bárok, szórakozóhelyek, téli túraútvonalak, kerékpáros útvonalak.

Találatok rendezése

apartmanok

már 26 € -tól
Fő/éj önellátás
Appartmenthaus Niederseer

Pályától való távolság: pályaszállás 100 m

A Niederseer vendégház télen és...

már 18 € -tól
Fő/éj önellátás
Vorderlengau apartmanház

Pályától való távolság: 2 km

A csendes városban fekvő vendégház...


Szólj hozzá, értékeld!