Mariazell

Távolság Budapesttől: 390 km
Magasság: 868 - 1267 m
Szintkülönbség: 399 m

Sípályák hossza: 26 km
3
km
9,5
km
13,5
km
Liftek száma: 6
  • 1
    db
  • 4
    db
  • 1
    db

Mariazell az egyik legkedveltebb családi üdülőhely Steiermarkt tartományban. Kicsik-nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő sípályát és sportágat: a feketétől a kék pályáig mindent igénybe lehet venni. Ezen kívül Mariazell rendelkezik az egyik legjobban kiépített sí-, snowboard-...

Mariazell az egyik legkedveltebb családi üdülőhely Steiermarkt tartományban. Kicsik-nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő sípályát és sportágat: a feketétől a kék pályáig mindent igénybe lehet venni. Ezen kívül Mariazell rendelkezik az egyik legjobban kiépített sí-, snowboard- és szánkópályákkal a tartományban. A sífutás szerelmesei is találnak számukra megfelelő hegyoldalakat. Annak pedig, aki egy kis válozatosságra vágyik, ajánlani tudjuk a lesiklást az 1700 m hosszú, vadonatúj, kivilágított szánkópályán, amely éppen a mariazelli völgyállomásánál ér véget.

Mariazeller Landhoz hét síterep is tartozik, a 15 km pályával rendelkező Gemeindealpe és a 11 km pályával rendelkező Bürgeralpe. A két síterep összesen 8 felvonóval rendelkezik.

Szabadidős kikapcsolódásként hegyi túrákra indulhatunk, meglátogathatjuk a népszerű Mária-kegytemplomot (Közép-Európa egyik legismertebb zarándokhelye) a völgyben, a hegytetőn álló kilátóból pedig az Erlaufsee-re és az Ötscher hegyre nyílik csodálatos panoráma.

A gyermekeknek is kedvez a síterep, ugyanis síiskola, síóvoda, gyereklift és gyerekek számára kialakított sípálya is működik, így a szülők is biztonságban tudhatják a család kisebb tagjait a kikapcsolódás alatt.

Mariazell híres a minden évben megrendezett sportversenyeiről is. Az egyik legjelentősebb esemény a télen megrendezésre kerülő a női Európakupa. Ezen kívül fontos eseménynek számít minden évben a „Fest am Berg” (Ünnep a hegyen) rendezvény.

Après ski

Panorámaablakos és napozóteraszos hegyi vendéglők.

Találatok rendezése

panziók

már 49 € -tól
Fő/éj félpanzió
Jufa Sigmundsberg

Pályától való távolság: 4 km

A barátságos, gyermekbarát...

már 46 € -tól
Fő/éj reggeli
Jufa St. Sebastian

Pályától való távolság: 500 m

Sport, játék és...

már 39 € -tól
Fő/éj reggeli
Zuser Panzió

Pályától való távolság: 500 m

A panzió az egyik legszebb síterületen, a...

Találatok rendezése

3*-os hotelek

már 59 € -tól
Fő/éj félpanzió
Hotel Goldenes Kreuz***

Pályától való távolság: pályaszállás 50 m

A Hotel Goldenes Kreuz Mariazell központjában...


Szólj hozzá, értékeld!