Lackenhof

Távolság Budapesttől: 404 km
Magasság: 810 - 1893 m
Szintkülönbség: 1083 m

Sípályák hossza: 19 km
4
km
9
km
6
km
Liftek száma: 9
  • 2
    db
  • 3
    db
  • 4
    db

A Lackenhof síterep Alsó-Ausztria tartományban, egy régi favágófalucska mellett található az Ötscher hegy lábánál. Különös atmoszférával és jó hangulattal várja az ide érkezőket, így nem csoda, hogy a tartomány egyik legkedveltebb téli és nyári...

A Lackenhof síterep Alsó-Ausztria tartományban, egy régi favágófalucska mellett található az Ötscher hegy lábánál. Különös atmoszférával és jó hangulattal várja az ide érkezőket, így nem csoda, hogy a tartomány egyik legkedveltebb téli és nyári üdülőhelyének számít.

A 19 km hosszú sípályák két hegyen húzódnak: a Kleiner és a Grosser Ötscher-en száguldhat végig az ide érkező vendég. Mindenki megtalálja számítását, ugyanis több fekete és piros pálya szolgálja a biztosabb lábon álló, gyakorlottabb síelők szórakozását, míg a kék pályákon a családosok és a kezdők részesülhetnek életreszóló élményekben. A sípályák mindig kiváló állapotban vannak, köszönhetően a hóágyúk használatának.
Találunk itt még sífutópályát, szánkózópályát, és olyan programokon vehetünk részt, mint kirándulás lovasszánon, curling versenyek, jégtorony mászás és a Skijöring.

Különleges programokat kínál a Lackenhof síterep. Minden évben megrendezik a kutyaszánhúzóversenyt, ami nagy népszerűségnek örvend. A másik igen közkedvelt rendezvény a „Léggömbök éjszakája”.

Nem csak a síelés, hanem a téli hegyi túrák is felejthetetlen élményeket kínálnak a vendégeknek. Gyönyörű kilátás tárul a szemünk elé többek között a Hüttelkogel állomásról, a Nagy Ötscher csúcsról a Steier Alpokra.

Mindemellett a további szolgáltatások vehetők igénybe:
-    síiskola
-    gyermekfelügyelet
-    sífelszerelés-kölcsönzés
-    snowboard-kölcsönzés
-    sífutófelszerelés-kölcsönzés
-    síhütték
-    sport bolt
 

Après ski

szauna, uszoda, gőzfürdő, jéghoki, téli kirándulóutak, teniszpálya, éttermek, hütték, bárok

már 64 € -tól
Fő/éj félpanzió
Familienhotel Blümchen***

Pályától való távolság: pályaszállás 10 m

Igazán barátságos és...

Találatok rendezése

panziók

már 58 € -tól
Fő/éj félpanzió
Gasthof Kirchenwirt

Pályától való távolság: pályaszállás 400 m

A Gasthof Kirchenwirt épülete Lackenhof...


Szólj hozzá, értékeld!