Grossarltal

Távolság Budapesttől: 624 km
Magasság: 860 - 2033 m
Szintkülönbség: 1173 m

Sípályák hossza: 80 km
23
km
49
km
10
km
Liftek száma: 17
  • 5
    db
  • 8
    db
  • 4
    db

A Grossarltal-Dorfgastein a Ski Amadé sícentrum egyik síterepe, gondosan karban tartott sípályarendszerrel és 17 felvonóval. A megváltott síbérletünk a Skí Amadé összes síterepére és sípályájára érvényes, így egy bérlettel nem csak egy síterepen tudunk hódolni...

A Grossarltal-Dorfgastein a Ski Amadé sícentrum egyik síterepe, gondosan karban tartott sípályarendszerrel és 17 felvonóval. A megváltott síbérletünk a Skí Amadé összes síterepére és sípályájára érvényes, így egy bérlettel nem csak egy síterepen tudunk hódolni téli szenvedélyünknek!

Síelők, snowboardosok, sífutók és túrázni vágyók egyaránt találnak kedvükre való sípályát. A kisgyermekes családok is nagyszerű szórakozási lehetőségeket vehetnek igénybe, ugyanis a Grossarltal síterep a Ski Amadé sícentrum egyik legcsaládbarátabb pihenőhelyének számít.

Lehetőségünk van síelni, snowboardozni, kipróbálni a lovas szánt és a tandemugrást, amely életre szóló élményt nyújt a hófödte hegycsúcsok között. Bármilyen sportfelszerelésről legyen szó, lehetőségünk van bérelni vagy vásárolni.
A Großarltal-Dorfgastein sírégió 2004/05 telén nemzetközi sírégió-teszten vett részt, ahol összesítésben a szenzációs 2. helyet érte el. A pályagondozás, hóágyúzás és kassza pontokban a sírégió ráadásul az első helyet szerezte meg.

A Ski Amadé sportközpont 5 sírégiót, 25 pályarendszert, 860 km sípályát és 270 síliftet foglal magába. Főbb síközpontjai a Salzburger Sportwelt, a Schladming-Dachstein-Tauern központ, a Bad Gastein-Bad Hofgastein síterület, a Hochkönig és a Grossarltal.

A sícentrum mind az öt sírégióját egyetlen egy bérlet megváltásával látogathatjuk. Modernizált, az utóbbi években teljesen felújított és kitűnően karban tartott 145 könnyű sípálya, 181 közepes és 30 fekete pálya nyújtotta kalandokban részesülhetnek a téli sportok szerelmesei. A pályák 80%-ban hóágyúzhatóak (erre 4000 hóágyú áll készenlétben), tehát akkor is remekül szórakozhatunk, ha éppen nem esik a hó.

A Ski Amadé nemzetközi versenyeknek is otthont ad: 2013-ban a Sí Világbajnokság helyszínéül szolgál a Schladming síterep, ahol egyébként éjszakai szlalomversenyeket szoktak rendezni. Gasteinban rendezik a Snowboard Világkupát, Zauchensee területén pedig a Női Alpesi Világkupa versenyeit tartják meg.
 

Après ski

Hütték, bárok, napozóteraszok, vendéglők, termálfürdők masszázzsal

Találatok rendezése

apartmanok

már 28 € -tól
Fő/éj önellátás
Aparthotel Almrösl****

Pályától való távolság: 8 km

Az újonnan megnyitott, komfortosan berendezett...

Találatok rendezése

3*-os hotelek

már 58 € -tól
Fő/éj félpanzió
Hotel Almrösl***

Pályától való távolság: 8 km

A Landhotel Almrösl 30 kényelmes...

Találatok rendezése

4*-os hotelek

már 105 € -tól
Fő/éj félpanzió
Grossarler Hof****

Pályától való távolság: pályaszállás 150 m

A Grossarler Hof újonnan megnyílt, négy...

Találatok rendezése

Hütték/chalet-ek

már 12 € -tól
Fő/éj önellátás
Berghof Grossarl

Pályától való távolság: 3 km

A Berghof Grossarl 1070 méter magasan egy...


Szólj hozzá, értékeld!