Ausztria

Ausztria – a természeti szépségek országa. Hegyvilága egyszerre sportaréna, valamint gyógyír a testnek és léleknek, amely teljes pompájával és sokszínűségével valósággal rabul ejti a síelőket. Számos lehetőség közül választhat, a festői környezetben kanyargó sípályák, snowboardsáncok és szánkópályák gondoskodnak a sportélményről. Hódítsa meg a magaslatokat! A jutalom: csodálatos kilátás, a természet varázsa, lefelé pedig a...

Ausztria – a természeti szépségek országa. Hegyvilága egyszerre sportaréna, valamint gyógyír a testnek és léleknek, amely teljes pompájával és sokszínűségével valósággal rabul ejti a síelőket. Számos lehetőség közül választhat, a festői környezetben kanyargó sípályák, snowboardsáncok és szánkópályák gondoskodnak a sportélményről. Hódítsa meg a magaslatokat! A jutalom: csodálatos kilátás, a természet varázsa, lefelé pedig a száguldás élménye. A csúcshoz jutáshoz a legmodernebb felvonók és gleccservasutak közül választhatunk.

Ausztria – a hagyományok, a kedélyes vendéglátás hazája. Az osztrák vendéglátás legendás, olyan Aprés ski partyk és forraltborozós, hüttés esték mint Ausztriában sehol máshol nincsenek. Az osztrák vendéglátók mindent megtesznek azért, hogy vendégeik elégedetten és élményekkel gazdagodva térjenek haza a hegyek közül. A kiváló osztrák söröknek és a tradícionális alpesi konyhának pedig nincs párja a világon.

Ausztria – a Monarchia országa. Városai varázslatos építészettel csábítanak felfedezőtúrára – a kínálat gótikától a reneszánszon, barokkon és szecesszión át egészen a posztmodernig terjed. Izgalmas kulturális események történelmi kulisszával, hangulatos bevásárlással egybekötött séták, valamint kulináris csábításokkal teli órák a konyhából és borospincéből származó finomságoknak köszönhetően. Mindenhol a Monarchia nyomaira, a történelem egy-egy szeletére bukkanhatunk Ausztria városaiban.

Ausztria szinte valamennyi tartományában síelhetünk, kezdők és profik, rövid és hosszú időre maradók, síelők és boardosok is megtalálják a nekik tökéletes pályákat. Alsó-Ausztria családias kis pályái alig több, mint 300 km-re Budapesttől várják a rövid tartózkodásra érkezőket. Karintia és Stájerország már hatalmas, változatos pályarendszereket is kínál 600 km-en belül. Salzburg és Tirol tartomány pedig óriási pályarendszerek, profi felvonók és izgalmas gleccserek sokaságával várja az igazán ínyenc síelőket.
 

Ország régiói

Karintia

Ausztria legdélibb tartománya. Karintia mindenekelőtt hegyvidékéről és tavairól ismert a...

Szállások
már 11 €-tól
Salzburg

Ausztria második legkedveltebb turisztikai célpontja, mely elsősorban a tartomány szépségének és...

Szállások
már 9 €-tól
Stájerország

Stájerországot nem hiába nevezik Ausztria zöld szívének. Csodálatos természeti...

Szállások
már 9 €-tól
Tirol

Tirol két országon, Ausztrián és Olaszországon átívelő terület. Tirolt 1919-ben...

Szállások
már 9 €-tól
Alsó-Ausztria

Alsó-Ausztria déli része hegyvidék. A Schneeberg, a Rax és a Semmering környéke már a...

Szállások
már 26 €-tól

Szólj hozzá, értékeld!

Hójelentés online